Transylvania.info - Transylvania related websites

Search for Transylvania related websites Hungarian - Romanian - English Dictionary Transylvania.info Forum Events Calendar Transylvanian Who is Who Photos about Transylvania, and others

Magyar nyelv Limba Romana Deutch Sprache  

Set your Homepage

Tell a friend about us

Contact us

Transylvania.info Forum Index Transylvania.info

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

DOMO

Post new topic   Reply to topic    Transylvania.info Forum Index -> Electronice-Calculatoare / Számítástechnika - Elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jules

PostPosted: Fri Sep 12, 2008 11:29 pm    Post subject: alte reclmatii Reply with quote

AlexSays:
2008-07-11T13:03:21+0300 at 1:03 pm

Domo cei mai neseriosi de pe piata romaneasca , eu am patit cu un produs ce trebuia sa il schimb si nici pana azi nu s-a putut face nimik ..raspuns clar din partea lor nu dam bani inapoi..nu inlocuim produs decat daca este sigilat:) LOL si eu care in Bilbao (spania) la celebrul magazin media markt am schimbat 1 laptop de 6 ori doar pt faptul ca nu eram multumit de el fara alte explicatii nici macar nu l-au scos din cutie sa se uite la el:)(15 zile)termen de schimbare sau banii inapoi nu ca la noi 24 ore sau in cel mai fericit caz 4Cool si mi-au mai si dat posibilitatea sa incerc alte 5 pe deasupra doar ca sa fiu multumit in tot acest timp avand posibilitatea sa cer banii inapoi. rusine celor de la DOMO si altor magazine de acest gen. in rest numai bine
Back to top
View user's profile Send private message
Jules

PostPosted: Fri Sep 12, 2008 5:19 pm    Post subject: DOMO Reply with quote

Buna! Sa NU cumparati de la magazinele DOMO niciodata, suportul clienti este impertinent, si incearca sa fraiereasca clientii daca apar probleme. DOMO e o firma sub standardele UE, balcanizata rau.Ii ofer nota 0 minus.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Transylvania.info Forum Index -> Electronice-Calculatoare / Számítástechnika - Elektronika All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum