Transylvania.info - Transylvania related websites

Search for Transylvania related websites Hungarian - Romanian - English Dictionary Transylvania.info Forum Events Calendar Transylvanian Who is Who Photos about Transylvania, and others

Magyar nyelv Limba Romana Deutch Sprache  

Set your Homepage

Tell a friend about us

Contact us

Transylvania.info Forum Index Transylvania.info

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Cartea de Origine Romana-napasta chinologiei romane

Post new topic   Reply to topic    Transylvania.info Forum Index -> Judetul Timis - Temes megye
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cnccr

PostPosted: Fri Nov 12, 2004 8:16 pm    Post subject: Revista Cainele Meu face acum gura? Reply with quote

Esenta n-ai observat nici tu, nici ceilalti: NU despre 150 de pui de pekinez nascuti e vorba, ci despre 150 PEDIGREE ELIBERATE in fals doar anul acesta la aceasta rasa!!! E o mare diferenta, nu? In concluzie, daca vrei sa faci bani, apuca-te de fabricat pedigree, nu caini! E mult mai rentabil!
Acum chiar nu inteleg ce vreti voi "chinologii" din ACHR si de la "Cainele Meu" de v-ati trezit tocmai acum sa faceti galagie!?
Asta doar e motivul ptr. care Iliev s-a opus ani de zile sa-i fie verificate evidentele COR, iar Nicolaev l-a protejat cu dintii si cu ghearele. Evident, si Iliev, la randul lui, si-a platit datoria facand scut din pieptu-i de otzel
sa-si apere sheful!
Daca va uitati atent prin revistele noastre de caini, nu e doar cazul Pekinezilor: si Bulldogii englezi, si Canichii si cateva alte rase sunt in aceeasi situatie - pe hartie se inmultesc ca dracu si in concursurile prezentate de voi in revista apar 2-3 caini amarati!Ca daca citim cataloagele expozitionale si confruntam cu realitatea verificand si proprietarii cainilor inscrisi acolo iar vedem ca sunt inscrisi caini morti,proprietari care habar nu aveau ca au fost la expozitie inscrisi,etc!
Mars la cotet "Cainele Meu"!
Back to top
View user's profile Send private message
Ioana Irimiea

PostPosted: Fri Nov 12, 2004 5:27 am    Post subject: Cartea de Origine Romana-napasta chinologiei romane Reply with quote

M-am gandit sa deschid acest subiect frumos si plin de atatea exemple indubitabile care atesta justetea titlului din dorinta de a vedea cu totii cam unde ne-a adus dl Marius Iliev - director uns pe viata al acestei asa zise Carti de Origine Romane din ACHR.
Nu ar fi fost posibile aceste falsuri,greseli intentionate,etc ce apar in toate actele cainilor din Romania daca acest personaj, ce face parte din categoria nazistilor chinologiei nationale, nu ar fi condus,controlat, ameliorat si executat acest sistem de furt in masa.
Stim cu totii ca este dificil pentru fiecare proprietar de caine sa constate cu amaraciune,stupoare,si alte asemenea sentimente ca in actul cainelui sau-caine deseori cu calitati deosebite- se ascund astfel de lucruri de care pana si un habarnavist ca Nicolaev si-ar da seama dintr-o privire!
Poate ca dnii Caramel, Ivan=Turbinca,Blanco,StedraKennel,Indio,etc si drele maddie.Auslander,mamare,etc nu se vor mai feri sa spuna adevarurile dureroase din aceasta zona.Imi aduc aminte chiar ca unele dintre aceste distinse persoane se faceau ca nu se 'prind" de ce sunt o serie de acte prezentate gresite,false,etc.
Mai nou am citit pe toate site-urile cu subiecte chinologice de smecherii cu acte facute de "dl"Schill considerat a fi topmodel si varf de lance al caricaturii romanesti, pe care ar fi bine sa le prezentam grupat,ordonat si elegant ca sa nu sa supere personajul respectiv si sa ne trezim apostrofati cu vreun "schillism" ce in mod sigur generatiile viitoare de chinologi produsi de domnia sa il vor considera o mare dovada a spiritului sau patrunzator!
Sa nu uitam ca aceasta "carte de origine" a falsurilor din chinologia romana este la Timisoara si foarte multe exemple pot da chiar timisorenii! Cei care au curaj, ca restul...!
Imi cer suze anticipat pentru aceasta formulare ce nu se doreste a fi un atac la persoana ci doar o constatare a faptelor persoanelor in cauza si va invit sa trimiteti raspunsurile dvstra pe adresa revistei "Cainele Meu" . Pe cele mai interesante dintre ele le vom publica.
Ioana Irimiea redactor al revistei "Cainele Meu"
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Transylvania.info Forum Index -> Judetul Timis - Temes megye All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum